,,Mă bucur nespus de mult că am avut ocazia să particip la activitățile organizației Next-Move, alături de colegii mei de clasă. Îmi pare extrem de bine că la noi la școală se derulează proiectul ,,Bilet spre Adolescență”. Cu ajutorul acestuia am aflat informații foarte utile pe care nu le stăpâneam așa bine. Am avut multe întâlniri, dar mi s-au părut că au trecut într-o secundă, deoarece discuțiile erau foarte libere. Deși societatea ne oferă un bagaj generos de informații, vârsta de 14 ani are nevoie de un îndrumător care să ne direcționeze și în care adolescentul sa găsească un sprijin. Formatorii acestui proiect au facilitat accesul la informații, dar au fost și un real sprijin pentru situații individuale.”- Marta, 14 ani, elevă la Școala Gimnazială ,,Nicu Enea”, Bacău.

Mesajul Martei face parte din campania ,,Adolescența lui ,,Nu știu” care este parte din proiectul ,,Bilet spre Adolescență” implementat de Asociația Next Move în perioada septembrie 2018-februarie 2019, în 4 școli din județul Bacău (municipiul Bacău, comuna Zemeș, comuna Roșiori și comuna Căiuți). 

Proiectul este finanțat de către Kaufland România prin programul #instaredebine,  implementat de către #FDSC. #implicareafacediferenta

#biletspreadolescenta

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.