Pentru că, de curând, colega noastră Mara Matei a accesat o finanțare prin Fondul pentru Relații Bilaterale și a realizat, în parteneriat cu organizația BeNow, din Norvegia, 2 vizite de studiu (câte una în fiecare dintre cele două țări partenere), vă împărtășim câteva impresii ale colegei noastre, cu speranța că informațiile vă vor fi de ajutor în identificarea organizațiilor partenere pentru viitoarele proiecte pe care vreți să le dezvoltați în cadrul programului Active Citizens Fund.

,,De-a lungul timpului, pe măsură ce au fost lansate diverse apeluri finanțate din fondurile norvegiene sau din Granturile SEE, am vorbit cu reprezentanți ai unor organizații din România care nu au reușit să își găsească organizații partenere în Norvegia. Cred că nu greșesc dacă spun că între noi, ongiștii, auzim adesea ,,e și greu să găsești o organizație în Norvegia, sunt puține, țara e mai mică…”.

Continuarea o puteți citi accesțnd acest link. Pentru întrebări, vă așteptăm, cu drag, să ne contactați pe adresa de mail office@nextmove.ro.

,,Women Into the Spotlight,, este un proiect implementat de către Asociația Next Move din România, în parteneriat cu BeNow din Norvegia, cu sprijinul financiar al @acfromania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE și Norvegiene @Granturisee

#haide #getbilateral #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants

Cu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.